{QUI SOM}

psicologa-recurso-educativo

Sóc la Silvia Diéguez i tinc la sort de saber quina és la meva vocació: facilitar a les persones el desenvolupament de les seves habilitats.

En els últims anys, molts són els educadors que s’han enmirallat en les accions que practico i m'han demanat consells pràctics. Amb l'objectiu d'ajudar-los de forma propera i eficient, m'he especialitzat en la pràctica educativa de la teoria de les Intel·ligències Múltiples, proposada pel psicòleg i investigador Howard Gardner. M'apassiona estar al dia dels avenços en la teoria i conèixer el detall de la seva aplicació pràctica.

El ventall d'activitats per potenciar les diferents intel·ligències és aplicable a cada moment, situació i entorn. No es limita a l'entorn escolar.

Apropar noves eines educatives a famílies i educadors beneficia els infants, ens guia en el paper d'acompanyants del seu desenvolupament i construeix un futur en el qual cada persona sigui la seva millor versió. 

Talents Latents neix amb el propòsit d’informar i orientar tant a pares com educadors en una tasca apassionant: guiar cada infant durant el seu desenvolupament emocional, cognitiu i social. Per aconseguir-ho, Talents Latents apropa eines adaptades a cada ritme i forma personal d’aprenentatge.

Si sou els responsables de formar algú i busqueu que assoleixi la seva millor versió… comencem la descoberta dels seus Talents Latents!